SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Trelleborg Boxing Academy
Boxning för alla!

Vill du komma igång med träningen? Älskar du att träna? Har du aldrig tränat i hela ditt liv? Då är vi rätt ställe för dig!

Vi på Trelleborg Boxing Academy är övertygade om att en rolig träning gör det lättare att ta sig upp ur soffan och in i träningslokalen. Därför varvas vår träning med tuffa fyspass och roliga lekar. Hos oss är alla välkomna oavsett tidigare erfarenhet och vi kan därför garantera att boxning även är till för dig som aldrig tidigare har tränat.

I våra länkar hittar ni all information ni behöver om oss, våra pass, träningstider & betalning. Under fliken Ny och vill börja träna hittar du all info inför ditt första pass. 

Passa även på att spana in vårt bildgalleri!

Varmt välkomna till oss! 🥊🥊

Trelleborg Boxing Academy 

Glädje, Jämlikhet, Respekt & Disciplin 

2023-10-31 11:16

Hej!

 

För att kunna fortsätta att göra stora satsningar på våra barn och ungdomar säljer vi bingolotter till uppesittarkvällen samt Nyårsafton. Vi säljer alla typer och lotter!

För att köpa Bingolotter så kontakta Stefan@trelleborgboxing.se

 

Hälsningar

Styrelsen TBA

Tävling 2023-03-23 Danmark Hyleröd
2023-04-05 13:36
Tävling 2023-03-23 Danmark Hyleröd

I helgen var det dags för tävling i Hyleröd i Danmark. Trelleborgs Boxing Academy representerades av Roman och Saif. Saif gjorde en riktigt bra insats men gick tyvärr inte vidare. 

 

Roman gick hela vägen och tog GULD!!!  Stort grattis Roman!!!

Roman Roshan galafight!
2022-09-12 19:40

Vi kan stolt berätta att TBA´s boxare Romam Roshan kommer gå upp i ringen mot Gustav Thosen Herlev 2022-10-01 I Danmark! Stort lycka till Roman!

Höstterminen 2022
2022-09-12 19:35

Hösttermin är i full gång!

Varmt välkomna till oss!

 

All information du behvöver finns du här på hemsidan eller på sociala medier.

 

Väl Mött

 

Styrelsen TBA

Vårterminen 2022
2022-01-11 21:09

Varmt Välkomma till vårterminen 2022!

 

Vi startar upp Terminen 2022-01-10. 

 

Träningstiderna är de samma som innan pandemin bröt ut, se under fliken "träningstider". Vi kommer även att fortsätta med den omtyckta fikastunden efter lördagens träningspass. Då samlas vi i klubblokalen på ovanvåningen och tar en fixa tillsammans och precis som innan, står TBA för detta.

 

Avgifter och all annan nödvändig information ni behöver inför ert första pass hittar ni här på vår hemsida.

 

Väl mött!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..