SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Trelleborg Boxing Academy

Föreningen grundades 2016 av Blagoja Kitanoski, Christoffer Barck, Magnus Holmgren, Niklas Andersson, Sanna Toft & Thomas Maté. 

Vi finns i våra lokaler på Hyredammsgatan 1, 231 44 Trelleborg


Trelleborg Boxing Academy har träning för alla personer, oavsett ålder, kön eller tidigare erfarenhet. Det finns inga krav på tidigare erfarenheter, men har du för avsikt att gå matcher kan det vara en god idé att börja i motionspasset för att lära sig grunderna och därefter gå över till matchpasset. Känner du dig osäker på vilket pass du ska börja med, tveka inte att kontakt oss antingen via vår Facebooksida Trelleborg Boxing Academy, eller via mail. 


För närvarande finns följande pass:


Barnpasset

Barnpasset är för dig mellan 6-9 år. Här varvas grunderna för boxning med motoriska övningar och lek o skoj.


Diplom- & Undomsgruppen

Diplom & Ungdomsgruppen är till för dig som är nybörjare mellan 10 år och uppåt. Steget från barnpass till diplomträning tas i samråd med ansvarig tränare. Här arbetar vi vidare med grunderna för boxning varvat med lek och tävlingar. För de som tränar detta pass finns möjlighet att tävla inom diplomboxning. I diplomboxning bedöms de som tävlar i uppvisande av teknisk förmåga.


Avancerad Diplom 

Detta är för diplomboxare mellan 10 och 15 år. Skillanden från Diplom & Ungdomsgruppen är att det blir mer fukos på Teknik, sparring och att göra sig redo för gå matcher. Det är Huvudtränarna som avgör om detta pass är för till för just dig.


Tävlingsgruppen

Tävlingsgruppen är till för dig mellan ca 13 år och uppåt som är redo att gå matcher eller bara utvecklas som fighter. Här ligger mycket fokus på teknik, fys, styrka och uthållighet, givetvis varvas även här allvar med tävlingar och lek. Då vi lägger mycket fokus på teknik kan det även passa dig som tränar andra kampsporter. Det är Huvudtränarna som avgör om detta pass är för till för just dig.


Motionspasset

Motionspasset är till för dig från 15 år som vill träna boxning för motionens skull. Det finns inga krav på tidigare kunskaper. Har du funderingar på att så småningom börja tävla kan det vara en god idé att börja på detta pass för att lära dig grunderna och träna upp fysiken, och därefter byta till matchpasset.


Blandpass/lördagar

Detta fungerar som ett motionspass, dock får både tävlingsgruppen och diplom/ungdom lov att vara med på detta. Då tränar alla tillsammans mellan 10.00-11.00 sedan kör tävlingsgruppen sista halvtimmen, 11.00-11.30 ( Så vida vi inte är ute och tävlar, vilket händer rätt ofta) Efter detta passet kommer det finnas fika i klubbrumet, så kan man slappna av tillsammans med tex lite bullar osv