Trelleborg Boxing Academy

Föreningen grundades 2016.

Vi finns i våra lokaler på Hyredammsgatan 1, 231 44 Trelleborg.


Trelleborg Boxing Academy har träning för alla personer, oavsett ålder, kön eller tidigare erfarenhet. Det finns inga krav på tidigare erfarenheter, men har du för avsikt att gå matcher kan det vara en god idé att börja i motionspasset för att lära sig grunderna och därefter gå över till matchpasset. Känner du dig osäker på vilket pass du ska börja med, tveka inte att kontakt oss antingen via vår Facebooksida Trelleborg Boxing Academy, eller via mail. 


För närvarande finns följande pass:


Barnpasset

Barnpasset är för dig mellan 5-9 år. Här varvas grunderna för boxning med lek och tävlingar. Vi pratar även mycket om vikten av respekt och disciplin.


Diplompasset

Diplompasset är till för dig mellan 9-15 år. Steget från barnpass till diplomträning tas i samråd med ansvarig tränare. Här arbetar vi vidare med grunderna för boxning varvat med lek och tävlingar. För de som tränar detta pass finns möjlighet att tävla inom diplomboxning. I diplomboxning bedöms de som tävlar i uppvisande av teknisk förmåga.


Matchpasset

Matchpasset är till för dig mellan 15-40 år som vill gå matcher eller bara utvecklas som fighter. Här ligger mycket fokus på teknik, fys, styrka och uthållighet, givetvis varvas även här allvar med tävlingar och lek. Då vi lägger mycket fokus på teknik kan det även passa dig som tränar andra kampsporter.


Motionspasset

Motionspasset är till för dig som vill träna boxning för motionens skull. Det finns inga krav på tidigare kunskaper. Har du funderingar på att så småningom börja tävla kan det vara en god idé att börja på detta pass för att lära dig grunderna och träna upp fysiken, och därefter byta till matchpasset. 


Föräldrar-/barnpasset

På detta pass tränar föräldrar tillsammans med sina barn. Det är alltså inte okej att lämna barnet eller barnen ensamma. Här varvas lek och tävling med träning, både stora och små tillsammans. En bättre start på lördagen finns inte!